Frederik, interessant oplevelse

Virkelig interessant

Jensen, super godt

Fantastisk

Peter Vestergaard, sitrende fornemmelse efter langvarigt krystalbad

En dag hvor jeg ikke rigtig kunne falde i søvn, fik jeg den ide at tage et krystalbad. Da uret ringede efter 20 min. slukkede jeg for det og lå lige lidt længere – men faldt så i søvn! Jeg vågnede ca. 4 timer senere i samme position under de blinkende krystaller. Jeg havde en kraftig sitren i hele kroppen og følte mig lidt som en ”Duracell-kanin”.

Anonym, faldt i søvn

Jeg havde glædet mig til krystalbadet, men faldt i søvn. Der er derfor ikke rigtig noget at fortælle, før jeg blev vækket efter 20 min.

Anonym, smerte og smertefri i håndled og knæ

Jeg er en ung mand, som døjer med problemer med mine led. Primært mine håndled og knæ. Under en behandling i krystalbadet, oplevede jeg kortvarig smerte i begge håndled og begge knæ. Efterfølgende forsvandt smerterne helt igen.

Ebba Jensen, den ene del af kroppen blev helt følelsesløs

Midt under et krystalbad blev hele den ene side af min krop følelsesløs.

Jan Jensen, det prikkede i mine lunger

Jeg er 75 år og er i kemoterapi-behandling for kræft. Jeg har metastaser på min lungehinde. Under krystalbadet oplevede jeg en prikkende fornemmelse i mine lunger.

Anonym, et chakra er et ”hjul”

Under en behandling i Krystalbadet fik jeg pludselig en oplevelse af at mine chakraer drejede rundt som et hjul. Jeg fik tydelig en fornemmelse af, at krystallysbehandlingen påvirkede dette ”spin”, og at der var tale om en stabilisering/normalisering.