Hvem står bag Krystalbadet?

Bettina Vestergaard, født 12.7.1966. Jeg er uddannet familieterapeut. Gift med Peter, med hvem jeg har 2 børn, som nu er flyttet hjemmefra. Jeg opfatter mig selv som et spirituelt menneske, forankret i det esoteriske verdensbillede. Således tror jeg på karma og reinkarnation. Udover at benytte mit krystalbad i privat regi benytter jeg jævnligt meditation som udviklingsværktøj.

Rejsen til Brasilien

En dag, mens min mand ventede på at komme ind til tandlægen, læste han lidt i Maria Cerveras oversættelse af ”John of God – en gåde for den videnskabelige medicin” (Originalversion på spansk af Ernesto Bonilla), som lå i tandlægens venteværelse. Han blev meget betaget af de mange beretninger om John of Gods mirakuløse helbredelser og fortalte ivrigt om det, da han kom hjem fra tandlægen.
Et par uger senere læste jeg om et introduktionsforedrag om ”Healingrejser til John of God”, afholdt af Susanne Brøgger m.fl. i Hillerød. Jeg fortalte min mand om foredraget, og vi besluttede os for at deltage. På foredraget blev der vist en film (”Healing”), der fortæller om John of God og hans evner som medium og healer. Derudover fortalte foredragsholderne om personlig oplevelser og andre beretninger om mirakuløse helbredelser i regi af John og God. Vi havde begge følelsen af, at vi bare måtte en tur til Brasilien for at opleve John of God selv.
Da vi ikke kunne vente til Susanne Brøggers guidede tur i november, besluttede vi at planlægge og gennemføre turen på egen hånd. Vi læste bøger og surfede information på nettet, og derudover fik vi personlig vejledning af både Susanne Brøgger og Maria Cervera.
Den 13. september drog afsted til Brasilien og den 2. oktober kom vi tilbage igen fra en dejlig og oplevelsesrig tur.

Krystalbad behandlinger på Casa de Dom Inacio

Under vores ophold i Brasilien i september 2012 benytter vi os af, at der på Casaen tilbydes behandlinger i form af såkaldte ”Crystal bed sessions” (Krystalbad behandlinger). Vi modtager rigtig mange behandlinger, fordi vi begge oplever, at det har en gunstig indvirken på vores fysiske og psykiske tilstand.

Vi hjemtager et krystalbad

Vi bor på Pousada Sao Miguel, og vi fortæller ejeren DeMarco, at vi overvejer at spørge om lov til at købe et Krystalbad apparat. Han siger så, at han da godt lige kan ringe til John of God og spørge om tilladelse på vores vegne. Vi ligner spørgsmålstegn. Han siger så, at han har været kæreste med en datter til John of God. Herefter går det stærkt. Han ringer, vi får tilladelse, og snart står vi med en ekstra kuffert (og med færre penge på lommen).

Indretning af behandlingsrummet

Efter hjemkomst indrettes et værelse til udelukkende at fungere som behandlingsrum. Rummet males Casa hvidt og blåt, væg-til-væg tæppe monteres, Krystalbad apparat samles og afprøves, den af John of God signerede ”trekant” sættes op og krystaller indkøbes og anbringes i rummet.
Klædeskabet efter Sarah (vores yngste datter) må ryddes. Vi finder i den forbindelse en lille efterladt statuette, som vi først antager er Jomfru Maria. Inskriptionen er dog ”SURITA CASCIA” (Sankt Rita af Cascia) – altså den helgen der viste sig for John of God og sendte ham til et spiritist center, hvor han inkorporerede Kong Salomon og helbredte mange mennesker.

Teknisk om krystalbad apparatet

Vores krystalbad apparat er sidste nye version af de apparater der leveres fra John of God Casaen. Det er modsat tidligere versioner forsynet med LED lamper som lyskilde. Tidligere anvendte man glødepærer. Det er vores personlig oplevelse, at de nye apparater er kraftigere end de tidligere producerede.

Se også vores galleri