Hvem er John of God

João Teixeira de Faria er John of Gods almindelige navn. John of God er et medium. Han stiller sin krop til rådighed for Entiteterne, så de kan udføre healing og mirakuløse helbredelser igennem ham. Dette har han gjort i mere end 50 år.
og eftermiddagssessioner.  John of God stiller sig til rådighed for de mennesker, som strømmer til fra hele verden. Alle er velkomne, og alle behandles med lige stor respekt. Fattige og rige, børn, nysgerrige, åndeligt søgende og syge. Ingen bliver forbigået.

Joãos baggrund
João voksede op under meget simple forhold i det centrale Brasilien. Hans mor var hjemmegående og hans far var skrædder. João var den yngste af fem brødre og en søster. Da han var seks år, begyndte han at hjælpe faderen som skrædder. Efter to års skolegang tvang fattigdom forældrene til at tage João ud af skolen. João kan i dag hverken læse eller skrive.

Da João var ni år, blev man for første gang opmærksom på hans spirituelle evner, da han forudsagde en ødelæggende storm i den by, han boede i.
Som 16-årig mødte João helgenen Sankt Rita af Cascia, en katolsk helgen, som viste sig for ham og bad ham gå til et nærliggende spiritistcenter. Da han ankom, blev han hilst velkommen. Han fik samtidig at vide, at han var ventet, idet han skulle praktiserer samme aften. João mente, at de havde taget fejl. Han var blot sulten og træt og havde fået anvist spiritistcenteret. João fik derefter mad og drikke.  Herefter husker han ikke selv, hvad der skete. Da han vågnede op flere timer senere, fik han at vide, at han havde healet mere end 50 mennesker. Eller retter sagt havde entiteten Kong Salomon, indtaget Joãos krop og arbejdet igennem den. João er det, man kalder for et fuldtrance medium.
De tilstedeværende var henrykte over Joãos evner. João selv var ikke bevidst om helbredelserne og var af den opfattelse, at han havde sovet. Herefter indledtes et flere måneders langt åndeligt undervisnings- og vejledningsforløb af medium João. Under denne oplæring bliver det klart at João skulle vie sit liv til at give healing til andre.