Casa de Dom Inacio

Medium João fik i 1978 en meddelelse fra entiteten Sankt Inacio de Loyola, om at han skulle åbne et center for velgørende arbejde. Den lille by Abadânia blev udpeget til at være det sted, hvor centeret skulle ligge. João fik hjælp fra byens borgmester, som dels stillede jord til rådighed, og dels hjalp João med at få byens lægeforbund til at accepterer og tillade, at han kunne udøve sit åndelige arbejde og udføre de mange healinger.
João opkaldte Casaen efter entiteten Sankt Inacio de Loyola. Sankt Inacio er den entitet, som hovedsagligt vejleder João. Han er i øvrigt kendt for følgende citat: “For de som tror, behøves ingen ord, for de som ikke tror, rækker ingen ord.”

Abadiania ligger på et højdedrag 1000 meter over havoverfladen og ca. halvandens times kørsel fra hovedstaden Brasilia. Området er naturskønt og udsigten over dalen er fantastisk. Undergrunden er rig på kvartskrystaller, så energien er selvsagt ganske høj.

På Casa de Dom Inacio sker healingsprocesserne på flere forskellige niveauer. Mange oplever fysiske forandringer med det samme, mens der hos andre kan gå længere tid, før de bliver opmærksomme på forandringerne. Alle modtager healing, når de er på Casaen. Det er almindeligt, at folk vender tilbage til Abadiania flere gange i deres liv. Dette kan der være flere årsager til. Enten kræver sygdommen flere behandlinger, før den er helbredt. En anden årsag er som oftest den, at folk føler sig tiltrukket af de fantastiske kærlighedsfulde energier, som der findes på Casa de Dom Inacio.

Det er gratis at være på casaen, samt at deltage i Casaens aktiviteter. Det er kun krystalbadene og urtepillerne, som koster et mindre beløb. Casa de Dom Inacio drives gennem donationer og området er åbent alle ugens dage.