Healingrejser

FORBEREDELSESKURSUS + LIVLINE

Krystalbadet hjælper dig med at planlægge din healingrejse til Casa de Dom Inácio i Brasilien. Her praktiserer João Teixeira de Faria bedre kendt som John of God – en af vor tids største healere.

John of God har praktiseret gratis som healer i mere end 50 år, og har helbredt mennesker for alle typer af sygdomme, både fysiske og psykiske. Alle er velkomne og alle behandles lige. Nogle oplever forandringerne straks, mens andre oplever det over tid.

Vi har rejst mange gange til Brasilien og vi er autoriserede Casa guider, og vi har derfor udviklet et grundigt og fyldestgørende FORBEREDELSESKURSUS for dig som vil rejse alene, men som – forståeligt – er bekymret for om du magter det og om, hvorvidt du kan begå dig på Casaen.

 

Program for FORBEREDELSESKURSUS

Krystalbadet arrangerer tre forberedelsesaftner, sådan at du får det maksimale udbytte af din rejse til JOG i Brasilien. Forberedelsesaftnerne er bygget op kontinuerligt over tre aftner. Hver forberedelsesaften varer 2-3 timer.

Forberedelsesaftnerne er for dem, som ønsker at rejse på egen hånd. Prisen er 1.800 kr. for de tre aftner inkl. LIVLINE-aftale – se nedenfor.

I løbet af de tre aftner vil vi give dig et indblik i, hvad du kan forvente dig af besøget på Casaen. Indblikket og informationerne om casaen før afrejsen skal medvirke til, at du udelukkende kan fokusere på din selvudvikling og healingsproces under selve opholdet.

I løbet af de tre aftner fortæller vi om:

  • Filmen Healing
  • De praktiske forhold på Casa de Dom Inacio
  • De forskellige linjer, current og reglerne i forbindelse med vores foretræde for JOG.
  • De forskellige behandlinger, som JOG udfører/anviser.
  • Reglerne efter operation
  • De forskellige aktiviteter på Casaen.

Der udleveres skriftligt materiale.

Der serveres kaffe/the og hjemmebag.

LIVLINE

Derudover hjælper vi dig med ALLE de praktisk ting, som du skal have på plads i forbindelse med rejsen. Vi hjælper med bestilling af flyrejse, indkvartering i Abadiania, taxa til og fra Brasilia lufthavn, eventuel tilknytning af guide i Abadiania og hvad du ellers har behov for. Vi er også til rådighed pr. e-mail, hvis du under rejsen (altså i Brasilien) får problemer af praktisk art eller pludselig har et vigtigt spørgsmål i forbindelse med dit ophold eller dit besøg på Casaen.

 

Ved at benytte dette tilbud forbereder du dig optimalt til rejsen.

Ring og hør nærmere på 30 20 90 27.

Link til Abadiania’s Web Portal: Abadianiaportal

Se også vores billeder fra Abadiania i vores galleri