Behandlingen

Behandlingen foregår liggende på en seng fuldt påklædt og med tildækkede øjne. Syv farvede lys, der er rettet mod chakraerne, “bader” kroppen i en rytmisk pulsering. Lyset skinner gennem særligt slebne kvartskrystaller, og sender en specifik energi til hvert chakra, hvorved det renses og harmoniseres .

Crystal Bath

Et krystalbad påvirker på vores syv hovedchakraer, der ligger langs rygsøjlen fra bunden af rygsøjlen til toppen af hovedet. Det er udviklet af John of God som en måde til at heale, åbne og afbalancere hovedchakraerne – således at en harmonisk integration af krop, sind og ånd kan finde sted og energierne igen strømme frit og synkront med livskraften.

Krystalbad-apparatet ligner lidt en lampe med syv små krystallamper på række, svarende til de syv hovedchakraer på kroppen. Behandlingen foregår liggende på en seng fuldt påklædt og med tildækkede øjne. Syv farvede lys, der er rettet mod chakraerne, “bader” kroppen i en rytmisk pulsering. Lyset skinner gennem særligt slebne kvartskrystaller, og sender en specifik energi til hvert chakra, hvorved det renses og harmoniseres .

Afhængig af hvor i sit liv man står, hvad man er udfordret af, og hvilken kontakt man har til sig selv, vil man opleve et krystalbad forskelligt – fra gang til gang og fra individ til individ.

Men fælles for alle gælder det, at et krystalbad virker som en katalysator for kroppens egne selvhelbredende kræfter.

Når man besøger John of God i Casaen i Brasilien benyttes Krystalbad som behandlingsform eller som forberedelse til operationer.

Videnskabelig observationer

Der er lavet mange videnskabelige undersøgelser for at måle de helbredende forhold omkring kvartskrystaller.

  • En præcist slebet kvartskrystal skaber en konstant vibration med samme frekvens som vand i dets reneste form
  • Vand i bevægelse optager vibrationen fra krystallen gennem resonant interaktion og denne overførte ladning genskaber vandets struktur
  • Vandets molekylære mønstre kan modificeres gennem nedsænkning af kvartskrystaller

Eftersom celler i den menneskelige krop består af 65-90 procent vand, må det være forklaringen på kvartskrystallers helbredende egenskab. Den rigtigt organiserende vibration, som resonerer fra krystallerne, hjælper med at organisere vandet i vores væv og celler og skaber således en sund tilstand.

Chakraer

Kroppen har roterende energicentre, som kaldes chakraer, hvilket betyder hjul på sanskrit. De er karakteriseret af lyd, lys og farvefrekvenser. De syv største chakraer ligger langs kroppens midterlinje, og udgår hver især fra punkter i rygsøjlen, hvorfra de for den clairvoyante ses som tragte af blomsterblade, der roterer rundt i regnbuens farver og vitaliserer det fysiske, emotionelle og spirituelle legeme.

Praktisk

En behandling varer 40 minutter.

Pris, betalingsform & rabatkort:

1 behandling (40 min.): 400 kr.

Rabatkort
5 behandlinger: 1.700 kr.
10 behandlinger: 3.000 kr.

– Dertil kan der købes gavekort til Krystalbadet

Du betaler kontant før behandlingen starter.